Laurin- ja Heikinkadulla työt jatkuvat maanantaina 24.6.2024

20.6.2024

26.6.2024 Runkovesijohdon uusimistyö jatkuu, ja mikäli verkostovedessä esiintyy samentumista, voi talousvettä hakea omiin astioihin väliaikaisesta vedenjakelupisteestä kaupungin varastolta osoitteessa Puhdistamontie 7. Vedenjakelupiste on merkitty punakeltaisilla merkkipukeilla.

20.6.2024 Laurin- ja Heikinkadun työt jatkuvat Vesihuollon verkostotöillä, mistä johtuen vedentulo joudutaan katkaisemaan töiden niin vaatiessa. Alueella (kartassa violetilla rajattu alue) on vesikatkoja maanantain ja torstain välisenä aikana (24. -27.6.2024). Vesikatkoista pyritään ilmoittamaan tekstiviestillä, mutta katkoja voidaan joutua tekemään ennakkosuunnitelmasta poiketen. Talousvettä kannattaa varata päivän tarpeisiin ja vesihanat tulee muistaa sulkea, ettei katko aiheuta vesivahinkoja paineen palautuessa. Vesikatkoon kannattaa varautua siten, ettei käytä pesu-/tiskikonetta.

Talousvettä voi hakea omiin astioihin väliaikaisesta vesipisteestä, joka rakennetaan Heikinkadun perälle (kartta).

Jokaisen on hyvä varmistaa, että Vesihuollolla on oikea matkapuhelinnumero, jotta tekstiviestit tulevat perille. Matkapuhelinnumeroita voi olla enintään kaksi / kiinteistö.

Kokemäen kaupunki ja Kokemäen Vesihuolto Oy pahoittelevat työstä aiheutuvaa haittaa.

Tiedote 18.4.2024 ”Laurinkadun ja Heikinkadun katu- ja hulevesiviemärityöt ja liikennejärjestelyt”

« Takaisin