Laurinkadun ja Heikinkadun katu- ja hulevesiviemärityöt ja liikennejärjestelyt

18.4.2024

Kokemäen kaupunki ja Kokemäen Vesihuolto Oy parantavat katujen hulevesien johtamista, jotta alueella muodostuvia jätevesiviemärin vuotovesiä saadaan vähennettyä ja heikkokuntoisia katujen runkorakenteita saadaan kuivatettua. Nykyisin huleveden runkolinjat ja niissä olevat kaivot sijaitsevat vain katujen toisella puolella, mistä johtuen kadut joudutaan kaivamaan useasta kohdasta poikki hulevesiputkien asentamiseksi.

Kaivuiden yhteydessä tai niiden jälkeen poistetaan nykyinen asfaltti, jotta tie saadaan tasattua ja tehtyä ojapainanteet teiden viereen, joista hulevedet kerätään hulevesiverkostoon. Katujen uudelleen asfaltoinnin aikataulu on toistaiseksi avoin.

Kadulla tehtävät työt ja ennen kaikkea tehtävät poikkivedot aiheuttavat haittaa ja estävät kadun käyttämisen. Niihin kiinteistöihin, joille kulku on estynyt, ilmoitetaan asiasta Vesihuollon tekstiviestipalvelulla edellisenä päivänä. Maanantaina tehtävistä töistä ilmoitetaan perjantaina. Jokaisen on hyvä varmistaa, että Vesihuollolla on oikea matkapuhelinnumero, jotta tekstiviestit tulevat perille. Matkapuhelinnumeroita voi olla enintään kaksi / kiinteistö.

Krootilan leikkikentällä on väliaikainen parkkipaikka, jossa kiinteistönomistajat voivat pitää autojaan, kun liikenne kotipihaan ei ole mahdollista.

Nyt on oikea hetki tarkastella kiinteistön hulevesi-, jätevesi- ja vesijohdon kuntoa, sillä nyt jos koskaan on oikea aika teettää niihin mahdollisia muutos- ja korjaustoimia.

 

Kokemäen kaupunki ja Kokemäen Vesihuolto Oy pahoittelevat työstä aiheutuvaa haittaa.

« Takaisin