Valikko

Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Vesihuoltolaitoksen yleiset toimitusehdot (5. Mittaus) velvoittaa kiinteistön omistajaa seuraamaan vedenkulutustaan ja sen muutoksia.

Kokemäen Vesihuolto Oy pyytää mittarilukeman kerran vuodessa syksyisin, jotta mahdolliset vedenkulutusmuutokset voidaan huomioida laskutuksessa. Lukeman voi ilmoittaa joko Kulutus-Web -palvelun kautta, sähköpostilla osoitteeseen vesihuolto@kokemaki.fi, soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin toimiston numeroon 040 488 6203 tai käymällä toimistolla. Tasauslaskutuksessa veden kulutus päivitetään ja arviolaskut tulevat päivitetyn vuosikulutusarvion mukaan.

Vesimittarin lukema ilmoitetaan aina täysinä kuutioina (m³). Osakuutiometrejä näyttävien pienten osoittimien asennolla ei ole merkitystä mittaria luettaessa.

Vesimittari_Zenner_lukema

Yläpuolella olevan mittarin lukema on 630.

Säännöllinen vesimittarin seuranta ja lukeman ilmoittaminen kannattaa. Siten voi välttää yllättävät tasauslaskut, vuotavat vesikalusteet tulevat ilmi ja lukema voi paljastaa mahdolliset piilovuodot.

----------------

Vesihuoltolaitos asentaa vesimittarin kutakin vesiliittymää kohden. Vesimittarin omistaa ja asentaa aina vesilaitos. Vesimittariventtiilit, liitoskappaleet ja muut osat maksaa liittyjä, jonka omaisuutta ne ovat.

Asiakas on velvollinen huolehtimaan siitä, että laitos voi esteettä suorittaa mittarin lukemiseen, asentamiseen, huoltoon, vaihtamiseen yms. liittyvät toimenpiteet.
 

Milloin mittarin vaihdosta laskutetaan?

Vesimittarin mittaustarkkuus