Valikko

Laskutus

Vesi- ja jätevesilaskutus perustuu kiinteistökohtaisella vesimittarilla mitattuun veden kulutukseen. Kokemäen Vesihuolto Oy:n kuluttaja-asiakkaat saavat vuodessa neljä vesilaskua. Näistä kolme on aikaisemman kulutuksen perusteella laskettuun arvioon perustuvia laskuja ja neljäs tasauslasku, joka perustuu ilmoitettuun mittarilukemaan. Vesimittarin luennan perusteella voidaan tarvittaessa korjata vedenkäyttöarvioon perustuvaa laskutusta vastaamaan paremmin todellista käyttöä.

Etäluettavien vesimittareiden lukeminen toteutetaan erillisellä autossa kuljetettavalla lukukalustolla. Kuitenkin myös etäluettavien vesimittareiden haltijoille lähetetään edelleen lukemailmoituskortti/pyydetään ilmoittamaan vesimittarilukema kerran vuodessa tasauslaskua varten. Lisää etäluettavista mittareista.

E-lasku

Vesilaskun voi vastaanottaa e-laskuna. E-lasku on sähköinen lasku, joka toimitetaan suoraan yksityisasiakkaan verkkopankkiin. Se on vaivaton ja ympäristöystävällinen vaihtoehto eikä siitä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia asiakkaalle. E-laskun voi ottaa käyttöön omassa verkkopankissa.

Verkkolasku yrityksille

Yritys voi vastaanottaa vesilaskun verkkolaskuna ilmoittamalla yrityksen sekä operaattorin tunnuksen Vesihuollon toimistoon.