Valikko

Laskutus

Vesi- ja jätevesilaskutus perustuu kiinteistökohtaisella vesimittarilla mitattuun veden kulutukseen. Kokemäen Vesihuolto Oy:n kuluttaja-asiakkaat saavat vuodessa neljä vesilaskua. Näistä kolme on aikaisemman kulutuksen perusteella laskettuun arvioon perustuvia laskuja ja neljäs tasauslasku, joka perustuu ilmoitettuun mittarilukemaan. Vesimittarin luennan perusteella voidaan tarvittaessa korjata vedenkäyttöarvioon perustuvaa laskutusta vastaamaan paremmin todellista käyttöä.

Elo-syyskuussa lähetetään liittymien, joilla on mekaaninen vesimittari, omistajille tekstiviesti, jossa pyydetään toimittamaan vesimittarin lukema tasauslaskutusta varten. Etäluettavien vesimittareiden lukeminen toteutetaan erillisellä autossa kuljetettavalla lukukalustolla. Lisää etäluettavista mittareista.

E-lasku

Vesilaskun voi vastaanottaa e-laskuna. E-lasku on sähköinen lasku, joka toimitetaan suoraan yksityisasiakkaan verkkopankkiin. Se on vaivaton ja ympäristöystävällinen vaihtoehto eikä siitä aiheudu ylimääräisiä kustannuksia asiakkaalle. E-laskun voi ottaa käyttöön omassa verkkopankissa.

Verkkolasku yrityksille

Yritys voi vastaanottaa vesilaskun verkkolaskuna ilmoittamalla yrityksen sekä operaattorin tunnuksen Vesihuollon toimistoon.